Examens

Examen Opleiding Nagelstyliste

Natuurlijk word je tijdens en na afloop van de volledige opleiding beoordeeld; hiervoor organiseren wij een aantal keren per jaar examens. Ook al klinkt ‘examen’ een beetje eng, het zijn eigenlijk beoordelingsmomenten waarin je ruim de tijd krijgt voor het type behandeling dat wordt beoordeeld. Het eindresultaat is belangrijker dan hoeveel tijd de behandeling kost; snelheid ontwikkel je namelijk pas als je werkervaring hebt opgedaan. Je nagels worden ook door jouw klanten beoordeeld, dus is een onafhankelijk oordeel erg prettig.

Het eerste examen is een halve dag waarin je het volgende doet:

  • Één hand met een traditionele manicurebehandeling waarin je tot slot de nagels lakt;
  • Één hand met Gelpolish applicatie;
  • Theorie-examen.

Dit examen doe je bij de opleidingslocatie waar jij je opleiding hebt gevolgd.

Het tweede (gel) en derde (acryl) examen worden op een centrale plaats georganiseerd en worden door een aantal Magnetic Trainers beoordeeld.

Gel examen:

Je krijgt 5 ½ uur de tijd om op twee handen een volledige set French Manicure nagels te maken. Je krijgt van tevoren duidelijke instructies. Na afloop wordt jouw model beoordeeld en worden er foto’s gemaakt van de nagels.

Acryl examen:

Je krijgt 4 ½ uur de tijd om op twee handen een volledige set French Manicure nagels te maken. Natuurlijk worden deze weer beoordeeld en worden er foto’s gemaakt.

Als je voor ieder onderdeel bent geslaagd, ontvang je het Allround diploma, de deelcertificaten van de opleiding en het deurschild: Magnetic Allround Nail Technician! Hiermee laat je duidelijk zien aan je klanten dat jij het vak volledig beheerst. We maken er een feestje van, want nu ben je deel van een groep vakbewuste en gepassioneerde nagelstylisten. Wij willen dat jij het beste kan bieden van dit vak, het vak waar wij zoveel van houden!

Korte details:

referentie nr.: Acryl technieken
Groep: Default Group
Experience Level: Allround Level / Beginner

more details...

Korte details:

referentie nr.: Theorie Manicure Tips gel
Groep: Default Group
Experience Level: Allround Level / Beginner

more details...