Abstract Painting

Artist Level

Bij deze kunstzinnige techniek worden alle mogelijke Nail Art technieken gebruikt om een andere interpretatie te geven aan Nail Art. De moeilijkheid van een abstract ontwerp zit in de scherpe en vlekkeloze lijnen om een spannend en een geheel contrastrijk design te krijgen.

Het creëren van volume, diepte maar met name verschil in de nagels onderling maakt dit type design weergaloos. Iedere kleurcombinatie en iedere bron van inspiratie kan gebruikt worden op zich zelf staand of als ondersteunende elementen bij floristische designs. Voor varianten op een abstract thema vind je bijvoorbeeld inspiratie in Azteekse kunst, Inca schilderen, maar zelfs kunst uit de jaren twintig van Mondriaan.

Het gebruik van verschillende materialen, het werken met transparante vlakken en het gebruiken van de nagel onder het Nail Art komen ook aan bod in deze cursus. Vooral geschikt voor de klanten die voor een specifiek design komen die past bij hun kleding of accessoires. Deze techniek past ook erg goed bij trends en designs met vele kleuren. Voor een klant die alles al gewend is, kan abstract de oplossing zijn.

 

 

Overige informatie

Duur: 2 dagen
Model: Nee

Benodigdheden:
Schilder penselen

referentie nr.:
Abstract Painting
Experience Level:
Artist Level