Aquarel Artist Level

Artist Level

Aquarel NailArt

De Aquarel techniek is een schilderstechniek waarbij je met sterk verdunde verf werkt waardoor je semi-transparante ontwerpen krijgt.

Doordat je meer water toevoegt, kan je het geschilderde patroon nog lang nabewerken om een verschoten en “waterig” effect te krijgen. Hierdoor zijn de ontwerpen goed te combineren bij verschillende modestijlen en past het ontwerp bijna bij iedere klant en jaargetijde. Er is een overlap met Handpainting wanneer het gaat om het opbouwen van het ontwerp, maar er wordt meer met kleureffecten, schaduwen en lichtval gewerkt.

Voor deze training is het belangrijk dat je ervaring hebt met Nail Art en Handpainting zodat we echt kunnen focussen op de Aquarel techniek. Je leert verschillende bloemsoorten te schilderen, de achtergrond te aquarelleren en lagen kleuren in elkaar over te laten lopen. Onze leraren zijn zeer ervaren met deze techniek en delen al hun tips en tricks met je, tricks waardoor het Aquarel effect wordt benadrukt, hoe je makkelijker verf verdunt en hoe je
het penseel optimaal gebruikt.

Het combineren van Aquarel met andere Nail Art technieken geeft je veel mogelijkheden. Als je nog meer verschillende Aquarel technieken wil leren dan is de One Stroke Aquarel training een goede volgende stap. Hierin leer je sneller een Aquarel effect te krijgen doordat deze techniek wordt gecombineerd met de One Stroke techniek.

 


Overige informatie

Level: Artist
Duur: 1 dag

Benodigdheden:

  • Penselen 
  • Werkmaterialen 

referentie nr.:
Aquarel Artist Level
Experience Level:
Artist Level