Flat Acrylic Design

Artist Level

Bloemmotieven blijven populair. Echter is de ervaring van sommige klanten dat bloemen van Color Acrylics oncomfortabel zijn omdat deze te hoog zijn en teveel uitsteken. Maar je kunt ook heel plat “schilderen” met je Color Acrylics, hierdoor zijn deze ontwerpen juist heel draagbaar en speciaal daarom is deze training ontwikkeld.

Je leert jouw producten optimaal te benutten en fabuleuze effecten te creëren. Ontwerpen met extreem veel diepte en verfijning, die elegant te dragen zijn zonder op enig moment oncomfortabel te zijn. Het reliëf dat wordt gemaakt, is zo verfijnd dat indien gewenst een laagje Topgel de nagels weer helemaal glad maakt. Maar zonder Topgel komt het ontwerp extra goed tot zijn recht. Het contrast tussen glanzend en mat speelt dus een belangrijke rol, hierdoor wordt de illusie van diepte benadrukt.

Het is belangrijk om voldoende productbeheersing te hebben voordat je aan deze training deelneemt, alleen dan leer je alle technieken waarmee je diepte en contrast creëert. Je gaat ook werken met verschillende acrylvloeistoffen zodat je de juiste keuze maakt wanneer je effecten wilt maken. De motieven worden in monochrome kleurcombinaties opgebouwd dus kennis van jouw collectie Color Powders is belangrijk. De leraar zal je uitleggen welk type Color Powder voor deze techniek geschikt is. 

referentie nr.:
Flat Acrylic Design
Experience Level:
Artist Level