Gel Artist Level

Artist Level

Artist Level Gel

Wanneer je werkt met color gels beschik je over een groot voordeel. Doordat jezelf bepaalt wanneer je het design uithardt, kan je de nog niet uitgeharde gel lang bewerken en corrigeren.

De nieuwste generatie color gels, de One Coat Color Gels, hebben een hoge dekkracht waardoor je flinterdun kan werken. Hierdoor voelt de klant geen vervelend reliëf als ze over haar nagels wrijft. Je bouwt de designs op in lagen waardoor er steeds meer diepte en verfijning mogelijk is. Je klanten zullen verbaasd staan van je creativiteit en als je voldoende oefent is het verschil tussen Nail Art stickers en jouw kunstwerk bijna niet te zien.

Tijdens deze dag maak je kennis met een aantal basistechnieken die je nodig hebt om een echte Gel Artist te worden. Zo beginnen we natuurlijk met het creëren van mooie achtergronden met meerdere kleuren, het vervagen van kleuren in elkaar, oefen je strakke lijnen en maak je bloemmotieven. Als je dit allemaal bij elkaar voegt, beschik je over een palet van mogelijkheden waardoor je ieder ontwerp kan maken. De leraar toont veel varianten van de ontwerpen en technieken zodat je ziet hoe je deze eenvoudig samenvoegt tot weer een nieuw ontwerp. Natuurlijk maak je kennis met nieuwe trends en producten die Nail Art nog leuker en makkelijker maken.

Wil je na de Gel Artist nog meer technieken leren en moeilijkere ontwerpen maken? Dan is de Gel Master Class de volgende stap voor jou.

 

Overige informatie

Level: Artist
Duur: 1 dag

Benodigdheden:

  • Penselen  
  • Werkmaterialen
  • Gels

referentie nr.:
Gel Artist Level
Experience Level:
Artist Level