Avond Workshops

 
Iedere eerste woensdag van de maand van 18:00 tot 21:30 uur organiseert Magnetic voor de dames een avondje uit. Een gezellige avond waarop je ook aan de slag gaat met wat we zo leuk vinden: nagelen! 

Dé avond voor jou en je vriendinnen uit het vak.

  • Diverse trend workshops
  • Gratis Gelpolish workshop
  • Gratis overstapcursus
  • Shoppen met 10% korting

Lestijden

De lestijden zijn van 18:30 - 21:30

Let op! Je moet je vooraf inschrijven voor de workshops.

Afgelopen zomer was de Boho trend meer gericht op lichte en transparante kleding. De trend was lief en harmonieus. De Boho Richesse trend voor het najaar maakt het veel bonter.

De Bohemian ladies dragen fashion items die rijk zijn aan kleuren en prints, en tegelijk een chique uitstraling hebben. Wel met een vintage touch!

Sieraden zijn een belangrijk onderdeel van je outfit. Kralen armbanden, ringen met edelstenen, grote oorbellen en een bandana, je mag het allemaal combineren, niets is te gek. Verleng de trend naar Nail Art met kleurrijke flower designs, gemixt groentinten en pauwenveren.

Korte details:

referentie nr.: Boho Richesse
Groep: Default Group
Experience Level: Allround Level / Beginner

more details...

Haal de ware G.I. Jane in jezelf naar boven en kies voor kaki coats, jackets en stoere boots. Wapen jezelf met camouflerende accessoires. Natuurlijk hoef je niet voor een volledige military look te gaan, alleen een subtiele touch is het proberen waard.

Je winteroutfit kan altijd een stoere boost gebruiken en jij vast en zeker ook. Bij deze fashiontrend ligt de nadruk op stoer, functioneel en comfortabel.

De strijd barst los, gebruik strakke lijnen, kies voor camouflagekleuren en ga heldhaftig de winter in.

Korte details:

referentie nr.: G.I. Jane
Groep: Default Group
Experience Level: Allround Level / Beginner

more details...

Korte details:

referentie nr.: 29
Groep: Default Group
Experience Level: Gevorderden

more details...

Goud, goud en nog eens goud. Deze trend zorgde ervoor dat de runways voor de herfst/winter 2017-2018 één groot spektakel waren. Het gouden spektakel maakt van de wintermaanden een groot glamourfeest.

De sombere, donkere wintermaanden worden verdreven door een warme gouden gloed, en geeft je het gevoel van rijkdom en succes.

Match goudtinten met elkaar of kies voor de combinatie met zwart of groen. De krachtige kleur ‘goud’ staat het hele winterseizoen in de spotlights, wacht dus niet tot de feestdagen en hul je in verguld goud….

Korte details:

referentie nr.: Gilded Glamour
Groep: Default Group
Experience Level: Allround Level / Beginner

more details...

Een traditie, een feest, want de bloesem komt in de Japanse parken tot bloei. Eind maart tot begin april bloeit de bloesem, en is het één groot feest in Japan.

Vrienden, families en collega’s verzamelen zich met grote aantallen in de parken om Hanami te vieren. Gepaard met dans, muziek, bijzondere gerechten en drankjes, zoals Dango, Bento & Sake.

Het feest is helaas maar van korte duur, de bomen staan ongeveer 2 weken in bloei. Dit jaar hebben we meer geluk en hebben we in het winterseizoen ook een klein feestje. Designers gebruikten de schoonheid in hun collecties. Wij weten er ook wel raad mee!

Korte details:

referentie nr.: Purple Hanami
Groep: Default Group
Experience Level: Allround Level / Beginner

more details...