Magnetic Zomer Open Huis

Iedereen kijkt ernaar uit, naar de behaaglijke warmte van een zonovergoten strand om gezellig op een terrasje te kunnen zitten of gewoon te genieten van de eigen tuin. Gelukkig: het is weer zover, de zomer komt er aan. En dat betekent weer een Open Huis, dit keer in tropische sferen, met lekkere tapas, fruitsalades en natuurlijk een ijsje erbij! We gaan buiten weer een leuk terras creëren, versierd met palmbomen, lounge-sets en swingende zomermuziek. Jullie zijn dus zondag 7 juni en maandag 8 juni weer van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij ons in Soesterberg. 

Continue Reading

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Wil je in mei weer profiteren van beurskortingen? Bezoek dan de Magnetic stand 404 van 30 mei t/m 1 juni tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg en ontvang diverse kortingen op je aankopen.

Continue Reading

Magnetic Magazine 12

Afgelopen Beauty Trade Special werd de twaalfde uitgave van het Magnetic Magazine gepubliceerd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze editie ook online te lezen is.

Continue Reading

Een speciaal avondje uit voor alle dames!

 
Iedere eerste en derde woensdag van de maand van 18:30 tot 21:00 uur organiseert Magnetic voor de dames een avondje uit. Onder genot van een hapje en drankje kun je gezellig bijkletsen met collega’s en winkelen met 10% korting. 

Continue Reading

Het nieuwe systeem de ‘Natural Look’ is een groot succes. Logisch! Uiteindelijk is er niets mooier dan een nagel die niet van echt te onderscheiden is. 

Continue Reading

Internationale allure in de Workshop Alley

 
Dit jaar vormt het programma van de Workshop Alley een buitenkansje! Magnetic Nail Design haalt internationaal toptalent naar de Beauty Trade Special.

Continue Reading

Nieuwjaarsreceptie
Laten we proosten op 2015! We willen je uitnodigen voor onze nieuwjaarsborrel tijdens de koopavond in Soesterberg op woensdag 7 januari om 18:30 uur.

Continue Reading

Laat hier een bericht achter: