NAIL TALK LIVE EVENT BY MAGNETIC & FRIENDS

 

 

 

Dit jaar geen Najaarsbeurs in Utrecht maar een heus “Nail Talk Live Event” in het NBC te Nieuwegein! Vorig jaar hoorden we van veel bezoekers dat de Najaarsbeurs te klein en niet interessant genoeg meer was om een volgende keer nog te gaan. Sommigen gaven zelfs aan alleen nog maar voor Magnetic te komen en dat heeft ons aan het denken gezet:  hoe kunnen we dat enthousiasme voor ons mooie vak samen met dat echte beursgevoel weer terugbrengen? Onze conclusie: er moet weer meer excitement gecreëerd worden en dat kan alleen maar door spetterende demonstraties, interessante workshops en lezingen te organiseren. Kortom het moet weer sprankelend worden, zo sprankelend dat iedere bezoeker weer 100% gemotiveerd naar huis gaat om met allemaal nieuwe ideeën enthousiast aan de slag te gaan.

 

We hebben dus besloten niet naar de Najaarsbeurs te gaan maar samen met gelijkgestemde partners een spetterend event te organiseren: een echt “Nail Talk Live Event by Magnetic & Friends”. Want alleen met sterke partners die het vak door en door kennen, kunnen we spektakel maken, inspirerende demonstraties laten zien en workshops en lezingen op hoog niveau verzorgen. Met Crystal Nails van Rilana de Valk, met Nail Artist en CND van Pika Nails Wendy Vink, met Nailit van José Lie-A-Njoek  en met Jacqueline Endeman van JC Nails denken we echte kenners van het vak gevonden te hebben die samen met ons een echt “Nail Talk Live Event” kunnen neerzetten. Daarnaast hebben we ook Yvonne van Wierden van Lash Extend enthousiast gevonden om aan het “Nail Talk Live Event” mee te doen en natuurlijk zal ook ProfNail als vakblad van de partij zijn.

 

Het wordt dus een event waar je lekker al je INKOPEN kan doen, maar waar je ook veel demonstraties, interessante lezingen en inspirerende workshops kan volgen, Omlijst door een hapje en een drankje en op zaterdagavond een echte “LIVE UITZENDING VAN NAIL TALK LIVE”die we live zullen streamen naar Facebook!

 

 

En dan nog iets! Magnetic bestaat dit jaar 20 jaar en dat vieren wij natuurlijk uitgebreid tijdens dit “Nail Talk Live Event”. Bij Magnetic staat alles dan ook in het teken van die 20 jaar met als hoogtepunt de introductie van onze nieuwe, fantastisch mooie manicure-lijn: Seduction! Ik ben helemaal enthousiast over dit heerlijke product vol fraaie ingrediënten en  een prachtig parfum en daar wil ik jullie graag kennis mee laten maken!

 

Het wordt dus een geweldig leuk Event het “Nail Talk Live Event by Magnetic & Friends”. Kom dus op 8 en 9 september naar het NBC te Nieuwegein en beleef de opwindende sfeer van een echt nagelevenement verzorgd door toppers uit ons vak!

 

Onze partners en wij  hopen jullie allemaal te mogen begroeten!

 

 

Mey Liang

Lees meer

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg

Kom voordat de drukte voor de zomervakantie losbarst je inkopen doen met beurskortingen!

Lees meer

De voorjaarsbeurs, het moment voor echt contact!

Lees meer

Jij komt toch ook naar Brussel?

Team Magnetic is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de voorjaarsbeurs Estetika in Brussel. Ons team zorgt voor de nodige uitleg en demonstraties. Aan de demonstratietafel zul je versteld staan van de Nail Art kunsten van Yessica Padberg. Zij laat je zien hoe je met Stamping Nail Art eenvoudige, maar ook advanced designs kunt maken.

Lees meer

Aangepaste openingstijden!

Donderdag 10 en vrijdag 11 mei zijn het hoofdkantoor en de showroom in Soesterberg gesloten.  
Maandag 14 mei staan we weer voor je klaar en is de showroom geopend van 10:00 - 16:00 uur.

Nail Talk Live | DÉ Talkshow voor nagelstylisten!
Het nieuwe seizoen start 21 maart!

Iedere woensdagavond 20.00 uur.

Lees meer

Magnetic Nail Design B.V. is producent van onder andere Magnetic handverzorging  en kunstnagelproducten. Dit dynamische en relatief jonge Nederlandse cosmeticabedrijf exporteert wereldwijd. De organisatie omvat ook de Magnetic Nail Academy, een opleidingsinstituut voor nagelstylisten.

 

Ben jij op zoek naar de voordelen van een middelgrote en compacte organisatie? Lees dan nu verder voor de job van je toekomst.

Lees meer

Laat hier een bericht achter: