Seduction By Magnetic

 

In de natuur vind je schoonheid in zijn puurste vorm en uit de natuur is Seduction gecreëerd. Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten helpen de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke en jeugdige staat. Seduction behoudt de vochtbalans en de effecten zijn de hele dag merkbaar.

 

De Nourishing Cuticle Oil hydratheert de natuurlijke nagel en de nagelriem en wordt aangeraden om thuis te gebruiken. Snel absorberend en met een zacht parfum dat je gedurende dag bewust maakt van jouw innerlijke verleidster. 

Seduction Luxurious Scrub exfolieert zacht terwijl de huid beschermd wordt met lichte oliën. Het gebruik van de scrub onthult de natuurlijke en jeugdige gloed en de handen voelen zachter dan dat je je voor kunt stellen.

Rich Cream and Mask omhult de handen met een weelderig vocht herstellend masker, de structuur van de huid verbetert zichtbaar en het effect is verbijsterend. Nadat het masker is ingetrokken kun je het restand gebruiken om de hand en vingers te masseren. De handen zullen er beter uitzien dan ooit te voren en het delicate parfum herinnert je aan de schoonheid van de behandeling. Seduction Hand Lotion is de perfecte Hand Lotion voor in je handtas! De lotion bevat dezelfde voedende ingrediënten als het masker maar in een lichtere formule die snel penetreert. Delicate Hand lotion is makkelijk aan te brengen, laat geen vet laagje achter en is een dagelijkse must! 

 

 

Bereid jezelf voor op de verleiding van Seduction!

https://webshop.magneticnaildesign.com/page-seduction

 

 

 

 

Lees meer

Aangepaste openingstijden!

Donderdag 10 en vrijdag 11 mei zijn het hoofdkantoor en de showroom in Soesterberg gesloten.  
Maandag 14 mei staan we weer voor je klaar en is de showroom geopend van 10:00 - 16:00 uur.

Nail Talk Live | DÉ Talkshow voor nagelstylisten!


Het nieuwe seizoen start volgend jaar Februari 2019!

Iedere woensdagavond 20.00 uur.

Lees meer

Magnetic Nail Design B.V. is producent van onder andere Magnetic handverzorging  en kunstnagelproducten. Dit dynamische en relatief jonge Nederlandse cosmeticabedrijf exporteert wereldwijd. De organisatie omvat ook de Magnetic Nail Academy, een opleidingsinstituut voor nagelstylisten.

 

Ben jij op zoek naar de voordelen van een middelgrote en compacte organisatie? Lees dan nu verder voor de job van je toekomst.

Lees meer

De voorjaarsbeurs, het moment voor echt contact!

Lees meer

Jij komt toch ook naar Brussel?

Team Magnetic is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de voorjaarsbeurs Estetika in Brussel. Ons team zorgt voor de nodige uitleg en demonstraties.

Lees meer

 

 

High Tea bij Pepyn & MeyEen carrière opbouwen in Nagelstyling is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet veel trainen en minstens 100 sets hebben gezet voordat je de fijne kneepjes leert kennen en de redenen van problemen gaat begrijpen. Met de Magnetic Nail Academy willen we nagelstylisten goed en allround opleiden, maar er blijven toch altijd wel vragen onbeantwoord. Vragen die pas ontstaan als je in de praktijk tegen dingen aanloopt die tijdens je opleiding niet aan de orde kwamen. Voor dat soort vragen zijn beurzen natuurlijk belangrijk, want waar kom je meer vakgenoten tegen?

Lees meer

Laat hier een bericht achter: