Nail Talk Live | DÉ Talkshow voor nagelstylisten!


Het nieuwe seizoen start volgend jaar Februari 2019!

Iedere woensdagavond 20.00 uur.

Lees meer

Magnetic Nail Design B.V. is producent van onder andere Magnetic handverzorging  en kunstnagelproducten. Dit dynamische en relatief jonge Nederlandse cosmeticabedrijf exporteert wereldwijd. De organisatie omvat ook de Magnetic Nail Academy, een opleidingsinstituut voor nagelstylisten.

 

Ben jij op zoek naar de voordelen van een middelgrote en compacte organisatie? Lees dan nu verder voor de job van je toekomst.

Lees meer

Nail Talk – LIVE TALKSHOW
Wil je weten wat er speelt in de nagelbranche? Wil je op de hoogte zijn van de laatste nageltrends en technieken? Wil je handige tips en adviezen over zaken waar je dagelijks in de salon tegen aan loopt?

Lees meer

Nieuwjaarsborrel!

Begin het nieuwe jaar goed en kom woensdag 9 januari naar de nieuwjaarsborrel van Magnetic in Soesterberg.

Lees meer

Nail Support Line

Soms zit je aan je werktafel en weet je het even niet meer…
Soms kom je situaties tegen in je salon die nieuw voor je zijn. Als je behoefte hebt aan advies of even een andere mening wilt…
Bel dan de Nail Support Line!

Lees meer

A Magnetic Jungle Adventure!

De zomer staat voor de deur dus wij zijn klaar voor het Open Huis! Dit jaar hebben we een Jungle Adventure thema: de tent is omgebouwd tot een mysterieuze jungle vol verborgen schatten. Kom als een ware Indiana Jones zoeken naar de verloren schatten, of als een echte nagelverslaafde inspiratie opdoen en genieten van alles wat ons vak jou te bieden heeft!

Lees meer

Laat hier een bericht achter: