Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg

Kom voordat de drukte voor de zomervakantie losbarst je inkopen doen met beurskortingen!

Lees meer

De voorjaarsbeurs, het moment voor echt contact!

Lees meer

Jij komt toch ook naar Brussel?

Team Magnetic is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de voorjaarsbeurs Estetika in Brussel. Ons team zorgt voor de nodige uitleg en demonstraties. Aan de demonstratietafel zul je versteld staan van de Nail Art kunsten van Yessica Padberg. Zij laat je zien hoe je met Stamping Nail Art eenvoudige, maar ook advanced designs kunt maken.

Lees meer

Op de thee bij Pepyn & Mey

Een carrière opbouwen in Nagelstyling is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet veel trainen en minstens 100 sets hebben gezet voordat je de fijne kneepjes leert kennen en de redenen van problemen gaat begrijpen. Met de Magnetic Nail Academy willen we nagelstylisten goed en allround opleiden, maar er blijven toch altijd wel vragen onbeantwoord. Vragen die pas ontstaan als je in de praktijk tegen dingen aanloopt die tijdens je opleiding niet aan de orde kwamen. Voor dat soort vragen zijn beurzen natuurlijk belangrijk, want waar kom je meer vakgenoten tegen?

Lees meer

Nail Talk Live | DÉ Talkshow voor nagelstylisten!
Het nieuwe seizoen start 21 maart!

Iedere woensdagavond 20.00 uur.

Lees meer

We at Magnetic share the passion for nails, that is why we are a leader in the professional nail industry producing the best products for our clients worldwide.

For our further expansion we are looking for a dedicated

Team leader
Marketing, Sales And Order Processing.

Lees meer

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem
Team Magnetic staat ook in het nieuwe jaar weer voor je klaar!

Lees meer

Laat hier een bericht achter: