Nail Talk – LIVE TALKSHOW
Wil je weten wat er speelt in de nagelbranche? Wil je op de hoogte zijn van de laatste nageltrends en technieken? Wil je handige tips en adviezen over zaken waar je dagelijks in de salon tegen aan loopt?

Lees meer

Magnetic Summer Deal - 15% korting NXT Nail Polish

Nagellak blijft één van de belangrijkste verkoopitems voor de nagelstudio, alleen willen klanten tegenwoordig snel drogende lakken, die sterk dekken en de look van Gelpolish geven. Magnetic heeft daarom de NXT nagellakken ontwikkeld.

Lees meer

Vrijdag 15 en maandag 18 september is de showroom in Soesterberg in verband met Beauty Trade Festival gesloten.
Woensdag 20 september is de showroom weer geopend van 10:00 - 16:00 uur.

Magnetic Summer Deal - 15% korting op Gelpolish

Gelpolish is niet meer weg te denken en hoewel we tegenwoordig zien dat Gelpolish weer meer wordt gecombineerd met bijvoorbeeld gel of acryl blijft Gelpolish op de natuurlijke nagels ook immens populair.
Tijdens de zomermaanden is Gelpolish op je teennagels helemaal hot, want wie wil nou geen mooi verzorgde voeten en een lekker fris kleurtje op de teennagels?

Lees meer

Nail Support Line

Soms zit je aan je werktafel en weet je het even niet meer…
Soms kom je situaties tegen in je salon die nieuw voor je zijn. Als je behoefte hebt aan advies of even een andere mening wilt…
Bel dan de Nail Support Line!

Lees meer

Het is weer bijna tijd voor de beurs!
Voor ons is de beurs in Utrecht één van de belangrijkste momenten van het jaar ! We leven er met z’n allen naartoe: het vullen van de kasten, zorgen dat alle nieuwe producten op tijd binnen zijn, planningen maken, het programma voor het theater schrijven… alles moet natuurlijk helemaal in orde zijn op het moment dat op zaterdagochtend de beursdeuren open gaan!

Lees meer

Op de thee bij Pepyn & Mey

Een carrière opbouwen in Nagelstyling is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet veel trainen en minstens 100 sets hebben gezet voordat je de fijne kneepjes leert kennen en de redenen van problemen gaat begrijpen. Met de Magnetic Nail Academy willen we nagelstylisten goed en allround opleiden, maar er blijven toch altijd wel vragen onbeantwoord. Vragen die pas ontstaan als je in de praktijk tegen dingen aanloopt die tijdens je opleiding niet aan de orde kwamen. Voor dat soort vragen zijn beurzen natuurlijk belangrijk, want waar kom je meer vakgenoten tegen?

Lees meer

Laat hier een bericht achter: