Beauty Trade Special 2017

Het is alweer tijd voor de voorjaarsbeurs in Utrecht. We zijn al weken bezig met het vullen van de kasten en het pakken van de voorraden. Ook hebben we veel tijd besteed aan het maken van een mooi programma voor het Magnetic Nail Theater!

Lees meer

Beautyspot - Live Edition 2016

De beurs staat alweer voor de deur, de najaarsbeurs in Utrecht natuurlijk! Voor ons is iedere beurs spannend, maar dit keer is het wel heel speciaal. In plaats van de vertrouwde Workshop Alley hebben we zowaar een echt Magnetic Theater naast onze stand!

Lees meer

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Jouw adviesmoment
Wil je een goed persoonlijk advies of graag een product gedemonstreerd zien? Dan is 21 t/m 23 mei het moment! Tijdens de vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is het Xpert team van Magnetic weer aanwezig om je te adviseren of producten te demonstreren.

Lees meer

Magnetic Nightclub

Zondag 1 en maandag 2 november zijn jullie weer van harte welkom in Soesterberg met deze keer als thema: ‘Nachtclub Jaren ‘30’.

Om dit thema in te vullen zal de tent worden omgebouwd tot een heuse nachtclub met een podium met daarop een doorlopende floorshow met allerlei artiesten, een gezellige bar met drankjes en natuurlijk passen ook de hapjes in de sfeer van de jaren ‘30!

Lees meer

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Het is bijna juni, dus de hoogste tijd voor een Magnetic Open Huis! En omdat we zo’n zin hebben in de zomer hebben we dit keer besloten Italië naar Nederland te halen… La Dolce Vita!

Lees meer

Beautyspot - Live Edition

De tijden veranderen maar voor jou als nagelstylist blijven veel dingen hetzelfde: je wilt de mooiste nagels maken maar ook je behandelingen sneller uitvoeren, je wilt leuke maar snelle Nail Art maken en zoekt iemand die je daarbij kan helpen. Kom daarom dit voorjaar naar de Beurs in Utrecht en laat je inspireren door de demo’s van het Magnetic Xpert-team, laat je adviseren en doe mee aan de Walk-in Workshops: het wordt een echte Magnetic Nail Party!

Lees meer

Beautyspot - Live Edition

Het is alweer september en een nieuw beursseizoen dient zich aan: Beauty Salon Dimensions wordt Beautyspot Live! Een vernieuwde formule gericht op kennisoverdracht en informatie, zoals u dat ook al jaren van ons gewend bent! Daarom is Magnetic ook deze beurs weer aanwezig met een attractieve stand vol nieuws, demonstraties en natuurlijk met onze Workshop Alley!

Lees meer

Laat hier een bericht achter: