Magnetic Nail Design | Beautyspot - Live Edition

Het is alweer september en een nieuw beursseizoen dient zich aan: Beauty Salon Dimensions wordt Beautyspot Live! Een vernieuwde formule gericht op kennisoverdracht en informatie, zoals u dat ook al jaren van ons gewend bent! Daarom is Magnetic ook deze beurs weer aanwezig met een attractieve stand vol nieuws, demonstraties en natuurlijk met onze Workshop Alley!

Afgelopen beurs presenteerden wij met trots een tweetal nieuwe producten: Seal & Protect en de Natural Look. Beide producten zijn als een bom ingeslagen en werden vol enthousiasme ontvangen, wat wederom bewijst dat Magnetic vernieuwend in de markt staat! Daarom is Pepyn de afgelopen weken zijn laboratorium ingedoken om ook voor de acryl specialisten onder ons een Natural Look variant samen te stellen. Die zullen Pepyn en ik samen met José tijdens de Workshop Alley aan jullie presenteren. In de Workshop Alley veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en trends met Hands-On Workshops verzorgd door Kateryna Gonchar, Aukje Veltman en Natasja Hoveling! 

Kom dus zaterdag 12 of zondag 13 september gezellig naar Utrecht, naar Beautyspot.nl Live Edition en laat je verrassen door het nieuwe beursconcept en natuurlijk door alles wat Magnetic weer te bieden heeft. 

Mocht je zaterdag of zondag verhinderd zijn: niet getreurd, want op maandag 14 september ben je meer dan welkom in Soesterberg waar je van dezelfde aanbiedingen en kortingen kunt genieten. Ook in Soesterberg geldt de extra Vroege Vogelkorting van 10% van 10.00 tot 11.30 uur. Sija Versluis en Natasja Hoveling zijn dan ook aanwezig om al dat nieuws te demonstreren!

Tot gauw!

- - - - - - - - - - - - 

Koop hier met de kortingscode MAG92136 voordelig je beurskaarten.
De Magnetic Beursmailing is ook online te bekijken.

Laat hier een bericht achter: