Magnetic Nightclub

Zondag 1 en maandag 2 november zijn jullie weer van harte welkom in Soesterberg met deze keer als thema: ‘Nachtclub Jaren ‘30’.

Om dit thema in te vullen zal de tent worden omgebouwd tot een heuse nachtclub met een podium met daarop een doorlopende floorshow met allerlei artiesten, een gezellige bar met drankjes en natuurlijk passen ook de hapjes in de sfeer van de jaren ‘30!

Natuurlijk hebben we weer vele leuke aanbiedingen, tonen we graag onze nieuwe producten en is het Xpert team weer aanwezig met demonstraties. Sija Versluis toont jullie de nieuwe producten, terwijl Natasja Hoveling jullie nieuwe fast en easy Nail Art ideeën voorlegt. Tenslotte zal José de Vroed onze Natural Whites en de ondertussen al zeer bekende Seal en Protect demonstreren. Bovendien hebben we een gratis workshop georganiseerd en zullen Hellen Schrijver en Elly Besselink samen met jullie aan de slag gaan met de nieuwe, eenvoudige  ‘Point to Point’ techniek.

Het wordt dus weer een ouderwets en sfeervol Open Huis. We hopen dan ook dat jullie in groten getale komen en beter nog; gezellig blijven hangen met een drankje en een hapje, genietend van een jaren ‘30 floorshow!

Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten en het glas te mogen heffen op deze bijzondere dag!

 

Mey Liang

Tags: Open Huis

Laat hier een bericht achter: