Magnetic Nail Design | Beauty Trade Special 2017

Het is alweer tijd voor de voorjaarsbeurs in Utrecht. We zijn al weken bezig met het vullen van de kasten en het pakken van de voorraden. Ook hebben we veel tijd besteed aan het maken van een mooi programma voor het Magnetic Nail Theater!

Pepyn en ik bijten het spits af en vertellen je alles over de trends voor 2017, onze nieuwe producten en we geven tips die je meteen kunt toepassen in je salon.

Omdat de lente voor de deur staat hebben wij onze leraren gevraagd Bridal designs te maken. Maar liefst 20 verschillende designs laten we zien en na afloop krijg je een hand-out mee, zodat je kunt nakijken hoe je de verschillende designs kunt maken. Nail Shapes ’17 staat in het teken van de verschillende nagelvormen die we gaan zien in 2017: van de Ballerina tot de Grace vorm. Kateryna legt uit hoe je ze maakt en wat de verschillen zijn. En dan komt Pepyn nog 1 keer aan de demotafel zitten om jullie de ins en outs te vertellen van 3D bloemen. Hij weet als geen ander hoe je ze maakt. 3D bloemen zijn terug van weggeweest: dus kom inspiratie op doen! Perfectie op de millimeter, daar streven we allemaal naar, maar wat zijn de kleine trucjes die je daarbij helpen? Samen met ons Xpert Team gaan we hier dieper op in: van de perfecte Manicure en Gelpolish applicatie tot de scherpste Smileline… Ook laten we je zien hoe je de mooiste foto’s van je nagels maakt, zonder photoshop en met je telefoon. Tenslotte hebben we een hands-on workshop waarbij jijzelf aan de slag gaat, met niemand minder dan Albina uit Spanje. Albina maakt de mooiste designs op een manier die perfect in de salon past; snel en effectief!

Op maandag bieden we nog eens twee hands-on workshops waarbij jijzelf aan de slag gaat! We beginnen met de zomerse Gelpolish Designs van Kateryna. Daarna is Natasja aan de beurt met nieuwe ideeën voor Easy Nail Art en we sluiten de dag af door de 20 Bridal designs te herhalen. Kortom, een intensief en leerzaam programma zoals alleen Magnetic dat biedt!

In de stand is natuurlijk ook meer dan genoeg te zien. We hebben maar liefst 6 verschillende demonstratiepunten: Albina demonstreert Summer Designs en trends, Kateryna laat je zien hoe makkelijk de elektrische manicure is, Natasja demonstreert Easy Nail Art, Sija staat natuurlijk klaar om je de nieuwe producten te laten zien, Mariska staat bij de elektra en de elektrische vijlen en Mirjam kan je alles vertellen over Airnails by Magnetic.

Dus kom een lekker drankje drinken aan de bar en bespreek met onze trainers al je vragen. Wij willen jouw beursdag optimaliseren, niet alleen met kortingen maar vooral met kennis.

Heb jij zin in een dagje Magnetic? Kom dan naar de beurs!

Mey Liang

Bekijk hier de mailing

Tags: nagelsalon, nagelstudio, nail art, nagelstyliste, Beauty Trade Special, Beautybeurs, nagelproducten, Airnails by Magnetic, Jaarbeurs Utrecht, nageltrends

Laat hier een bericht achter: