A Magnetic Jungle Adventure!

De zomer staat voor de deur dus wij zijn klaar voor het Open Huis! Dit jaar hebben we een Jungle Adventure thema: de tent is omgebouwd tot een mysterieuze jungle vol verborgen schatten. Kom als een ware Indiana Jones zoeken naar de verloren schatten, of als een echte nagelverslaafde inspiratie opdoen en genieten van alles wat ons vak jou te bieden heeft!

Ga op safari door de winkel, kijk bij de demonstraties of laat je verrassen door de aanbiedingen! Sija staat weer klaar om je de nieuwe producten te laten zien, Kateryna demonstreert de E-Manicure, Yessica laat weer schitterende Nail Art designs zien en Elly toont de nieuwste trends op het gebied van Quick en Easy Nail Art. Vragen kun je stellen aan onze leraren die in de winkel klaar staan.

We hebben natuurlijk ook een hele leuke workshop voor je, Jungle Fever, gegeven door Kateryna Gonchar. Dus heb je zin om super makkelijke maar prachtige designs te maken met AirNails Maskings en pigmenten? Dan moet je zeker hieraan meedoen! Schrijf je wel op tijd in want vol=vol.

In onze Magnetic Jungle vind je ook het Jungle Café, waar je heerlijke zomerse hapjes en drankjes kunt vinden, maar we hebben natuurlijk ook Prosecco, want ook al is het een jungle, we zijn geen barbaren!

Kom samen met ons het begin van de zomer vieren! Want iedere zomer begint toch met het Magnetic Open Huis?

Bekijk hier de mailing.

Laat hier een bericht achter: