Magnetic Summer Deal - 15% korting op Hygienic Files
Vijlen zijn er in alle soorten en maten en van heel voordelig tot redelijk kostbaar, wat maakt nou dat verschil?

Het eerste wat van belang is, is dat je de juiste grit vijl kiest voor de stap die je wilt uitvoeren met je vijl. Hoe lager de grit hoe grover de vijl, dus een 80 grit is heel grof versus een 240 grit die fijn is. Als je bijvoorbeeld de vorm van de nagels wilt veranderen van vierkant naar ovaal, dan heb je veel vijlwerk. Op dat moment is de keuze voor bijvoorbeeld een 100 grit vijl veel verstandiger dan een 180 grit vijl te gebruiken. Een vijl verliest namelijk tijdens het vijlen langzaam zijn grit, dus als je de vorm met een 180 grit vijl zou veranderen is er weinig grit over op het moment dat je het oppervlakte van de nagel gaat vijlen.

Het papier waarvan de vijl is gemaakt is ook erg belangrijk, want de combinatie tussen het papier en de grit bepaalt de duurzaamheid van de vijl. Magnetic heeft gekozen voor de absolute top, namelijk Japans AA papier, het meest duurzame en consistente papier wat er is.

Natuurlijk hebben we normale vijlen in de collectie, maar het Hygienic File System is echt uniek. Hygiëne is de salon is van het hoogste belang, daarom hebben wij vijlen ontwikkeld met een plastic kern van 2 mm waar je het gritpapier op kunt plakken. Als je dan klaar bent met je klant kun je het gebruikte gritpapier eraf halen, de kern reinigen en een nieuw stuk gritpapier opplakken voor je nieuwe klant. Je werkt dus altijd veilig maar ook sneller, want een nieuwe vijl is nou eenmaal sneller dan een vijl die je al eerder hebt gebruikt.
De Hygienic vijlen zijn verkrijgbaar in 3 vormen, de normale rechte Flexi vijl. Deze is geschikt voor rechte lijnen. De Boomerang special met een rechte en een halfronde zijde. Erg universeel dus! Gebruik de ronde kant bij de nagelriem en de rechte kant voor je rechte lijnen. Ten slotte de XXL vijl, deze vijl is ook recht maar wel 1,5 keer breder dan een normale vijl, dus ideaal als je langere nagels wilt vijlen.
Uiteraard zijn de gritzijdes verkrijgbaar in verschillende grits van grof tot fijn.

Van 7 t/m 20 augustus ontvang je in de webshop 15% korting op alle Hygienic vijlen, zodat jijzelf kunt ontdekken waarom wij met trots kunnen zeggen dat dit de beste vijlen zijn.

Heb je vragen? Schroom dan niet even te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

 

Laat hier een bericht achter: