High Tea bij Pepyn & MeyEen carrière opbouwen in Nagelstyling is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet veel trainen en minstens 100 sets hebben gezet voordat je de fijne kneepjes leert kennen en de redenen van problemen gaat begrijpen. Met de Magnetic Nail Academy willen we nagelstylisten goed en allround opleiden, maar er blijven toch altijd wel vragen onbeantwoord. Vragen die pas ontstaan als je in de praktijk tegen dingen aanloopt die tijdens je opleiding niet aan de orde kwamen. Voor dat soort vragen zijn beurzen natuurlijk belangrijk, want waar kom je meer vakgenoten tegen?

Laatst op ons Open Huis raakte ik echter in gesprek was met een paar oud leerlingen en realiseerde me opeens dat er meer mogelijkheden voor kennis uitwisseling zouden moeten zijn. En dat willen we jullie nu aanbieden!

Samen hebben Pepyn en ik meer dan 50 jaar ervaring in ons vak en dat is een mooi uitgangspunt. Daarom nodigen we jullie uit voor een middagje “Op de thee bij Pepyn en Mey”. Tijdens deze gratis VIP middagen gaan we alles waar je mee wordt geconfronteerd na je opleiding bespreken. Van de prijzen die je voor je werk kunt vragen tot wat de redenen zijn van lifting, maar ook geven we een antwoord op vragen als hoe je jouw salon kunt marketen. Kortom: je bent nu nagelstylist, hoe nu verder? Ook als je niet bij ons je opleiding hebt gevolgd ben je van harte welkom tijdens deze gezellige, maar vooral leerzame middagen!

Wij willen iedereen graag helpen verder in dit geweldige vak te groeien en reiken je daarom graag die extra kennis aan die nodig zijn om echt succesvol te worden. Want nagelstyling is eigenlijk net als autorijden: pas als je bent geslaagd voor je rijbewijs, leer je echt auto te rijden.

Kom dus “bij ons op de high tea”! Wij zorgen voor een hapje en een drankje, terwijl jij de inhoud van de ze VIP middag bepaalt! Laten we gezellig met elkaar van gedachten wisselen, discussiëren en van élkaar leren. Voor iedere vraag zoeken we een antwoord!

Pepyn en ik zijn er klaar voor, jullie ook?

Mey Liang

 


Data Op de thee bij Pepyn en Mey:

Dinsdag 9 oktober 14.00 tot 17.00 uur.

Dinsdag 4 december 14.00 tot 17.00 uur.

 

Meld je aan voor de gratis VIP middagen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Laat hier een bericht achter: