Het is weer bijna tijd voor de beurs!
Voor ons is de beurs in Utrecht één van de belangrijkste momenten van het jaar ! We leven er met z’n allen naartoe: het vullen van de kasten, zorgen dat alle nieuwe producten op tijd binnen zijn, planningen maken, het programma voor het theater schrijven… alles moet natuurlijk helemaal in orde zijn op het moment dat op zaterdagochtend de beursdeuren open gaan!

Na het succes van het Magnetic Theater afgelopen maart hebben we ook in september weer een mooi programma samengesteld. Samen met Pepyn bijt ik de spits af met het voorstellen van de nieuwe producten. Daarna hebben we maar liefst 3 creatieve workshops waarin je zelf aan de slag kunt gaan!

Yessica laat zien hoe je Stamping Nail Art kunt combineren met handgeschilderde elementen: ongelofelijk mooie designs waarmee jij je echt kunt onderscheiden. Kateryna is er natuurlijk ook weer en heeft een aantal prachtige designs gemaakt met onze nieuwe PlastiGels: 3D designs, niet met acryl gemaakt maar met gel! Als klap op de vuurpijl laat Natalia je zien hoe je snel en eenvoudig je klanten kunt verbazen met haar Easy Nail Art ideeën.

Kom jij liever winkelen op maandag, dan herhalen we in ons theater alleen de workshops van Natalia en Kateryna.

In de stand kun je natuurlijk ook veel inspiratie opdoen aan onze demotafels. Uiteraard is Sija er om je alles te vertellen over de nieuwe producten, want een beurs zonder Sija is onmogelijk! Mariska staat klaar bij de elektrische apparaten. Kateryna demonstreert onze nieuwe PlastiGels, maar ook de E-Manicure. Natalia laat nog meer Easy Nail Art zien aan haar demotafel en Yessica demonstreert al haar feilloze Nail Art designs.

Wist je dat al de medewerkers op de beurs vloer leraren zijn van de Magnetic Nail Academy? Dus schroom niet : stel gerust al je vragen!

Bekijk voor alle aanbiedingen en onze nieuwe producten onze mailing en vergeet dan niet dat je tussen 10:00 en 11:30 uur kunt profiteren van 10% extra Vroege Vogelkorting. En koop je voor meer dan 300 euro, dan krijg je de Limited Edition Magnetic Clutch cadeau!

Wij zijn er klaar voor, maar voor een succesvolle beurs ben jij natuurlijk onmisbaar, dus kom gezellig een dagje naar de beurs en bezoek onze stand (J130)!

Want wij zijn Magnetic…..jij toch ook?
Mey Liang

Laat hier een bericht achter: