Hebben we net de beurs achter de rug, zijn we alweer druk bezig met het organiseren van het Open Huis op 5 november. Hadden we op de beurs vooral nieuwe kleuren en Nail Art ideeën, op 5 November zetten wij de laatste innovatie van Magnetic in de markt: PowerGel. Een gel die verwerkt als acryl, maar die je net als bij gel de tijd geeft om een geweldig strakke kick-ass nagel te styleren.

Iedere nagelstylist heeft al jaren op deze gel gewacht. Net als Aukje waren onze leraren die we natuurlijk bij de ontwikkeling van de PowerGel hebben betrokken, allemaal van mening dat dit echt een geweldige vooruitgang betekent. Tijdens het testen zeiden de dames, niemand uitgezonderd: “deze gel had er 10 jaar eerder moeten zijn!” en daar ben ik het mee eens. Ik ben altijd een ”gelmens” geweest, heb acryl wel geprobeerd, maar het was niet mijn ding. Toch kan ik begrijpen waarom echte acrylers nooit aan gel hebben kunnen wennen, maar met deze nieuwe PowerGel van Magnetic is de dag gekomen dat veel van de acrylstylisten zich wel eens achter de oren zullen krabben als ze een keer met deze perfecte gel hebben gewerkt. Hij werkt fantastisch of je de French traditioneel zet of met de reverse techniek: hij werkt zo eenvoudig en het resultaat is echt geweldig strak. Zelfs ik kan er een fraaie kunstnagel mee zetten. En dat wil wat zeggen voor iemand die ruim 15 jaar geen nagels meer maakt!

Maar natuurlijk hebben we meer. Demonstraties in de winkel van hoe kan het anders: ‘PowerGel’ door onze internationale trainer Jelena Relic, maar ook van Yessica Padberg die met onze nieuwe Nail Art producten werkt. Dan is Sija Versluis er natuurlijk met informatie over alle nieuwe producten die Magnetic dit najaar op de markt brengt en tenslotte demonstreert Ingeborg Mensonides de voordelen van de E-Manicure techniek.

Net als andere Open Huizen hebben we ook weer een gratis workshop waarvoor je wel moet inschrijven en deze keer staat de workshop volledig in het teken van de nieuwe PowerGel by Magnetic. Pepyn Borrèl en Aukje Veltman gaan jullie de geheimen van de PowerGel onthullen.

Zit je achter je tafel en word je opeens met een probleem geconfronteerd en weet je even het antwoord niet, bel dan de Nail Support Line: 06-83271351! Anouk, Aukje, Hellen en Pepyn staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Van 8.00 tot 20.00 uur van maandag tot en met zaterdag. Zet dit telefoonnummer in je telefoon. Je weet nooit hoe het van pas komt.

En tenslotte: ik weet zeker dat jullie ons allemaal op Facebook volgen, maar word nu ook lid van de nieuwe FB-groep: Nail Talk Live! Kijk elke woensdag om 20.00 uur op Facebook naar Nail Talk Live met Pepyn Borrèl: nieuws, wetenswaardigheden, interviews en reportages. Alles in het teken van ons prachtige vak. Het wordt geen Magnetic show, maar gewoon een interessant programma voor iedereen of je nu werkt met Magnetic of niet!

Het wordt dus een druk, spannend en enerverend najaar! Kom daarom op 5 November naar het Open Huis en beleef de World Magnetic Day met ons!

Wij zijn er klaar voor: jullie ook?

Mey Liang

Bekijk hier de mailing.

Laat hier een bericht achter: