De voorjaarsbeurs, het moment voor echt contact!

Als je vraagt aan iemand hoe het gaat, hoor je tegenwoordig “druk, druk, druk”. We hebben het allemaal ontzettend druk en soms schieten
er daardoor dingen bij in. Laat dat niet gebeuren op 7, 8 of 9 april, want dan is de voorjaarsbeurs weer. Dit is het moment waarop jij inspiratie, ideeën en technieken opdoet terwijl je kunt praten met collega’s, advies kunt krijgen en samen met ons de toekomst van de nagelmarkt vorm geeft. Het belangrijkste is altijd up to date te zijn, zodat jij jouw klanten kunt blijven verrassen. En omdat we allemaal zo druk zijn, hebben wij geprobeerd je een zo efficiënt mogelijk dagprogramma te bieden!

Begin je beursdag vroeg, niet alleen omdat je tot 11:30 uur de extra 10%Vroege Vogelkorting krijgt, maar ook omdat je dan in het Magnetic Theater de workshops en presentaties van jouw keuze kunt bijwonen. Om 11 uur bijten Pepyn en Aukje de spits af in het theater door je alles te vertellen en te laten zien over onze nieuwe producten. Je kunt ook zelf met de nieuwe producten aan de slag zodat je alvast voorbeelden hebt voor je klanten. Om 12:45 uur laat Kateryna Gonchar je zien hoe je Mini Nails maakt, zonder de nagels te verlengen met tips of sjablonen, een super handige en efficiënte salontechniek.

Om 13.45 uur begint de eerste Hands-On workshop gegeven door Yessica Padberg- Haasjes, ze laat je versteld staan van haar ideeën. Tijdens
deze workshop werken jullie met Yessica’s nieuwe stempelplaten, samen met en voor haar ontwikkeld, zodat de technieken van Yessica makkelijker en sneller toe te passen zijn in de salon! Om 15.30 uur is het de tijd voor Ingeborg Mensonides die jou de kracht van Magnetic laat zien: PowerGel! Het alternatief voor acryl, geschikt voor ieder type nagel. Je kunt ook zelf werken met PowerGel, wij zorgen natuurlijk voor alle materialen en Ingeborg laat je ook het nieuwe PowerGel penseel zien, speciaal ontwikkeld om PowerGel nog makkelijker te verwerken.

Op de stand staan we klaar om je te helpen, te adviseren en aan de demotafels kun je een demonstratie vragen van de techniek waar je interesse in hebt. We zijn te herkennen aan onze corsages!

Maak er, ondanks de drukte een Magnetic weekend van en kom naar de voorjaarsbeurs, voor inspiratie, advies, plezier, gezelligheid en kortingen!

Wij zijn er klaar voor, I am Magnetic because Magnetic is me!

Mey Liang

Bekijk hier de beursmailing.

Laat hier een bericht achter: