Open huis

In de zomer worden we door alle kleuren, de zon, de warmte en alle vrolijkheid allemaal iets creatiever… Daarom gaan we tijdens het Tropical Summer Open Huis met deze creativiteit aan de slag!

Tijdens de gratis workshops van Aukje en Yessica kun je gaan spelen met alle mogelijkheden die onze Gel Concentraten je bieden. Kleur zelf je gels en Gelpolish voor weergaloze effecten. Maar probeer ook de Gemstone gel te mengen met de concentraten; je creëert in een handomdraai prachtige edelstenen op je nagels. In de workshop zal Yessica je ook nog wat tips en tricks geven over stamping nail art, want wie kan dat beter dan Yess?! 

In de winkel hebben we natuurlijk mooie aanbiedingen en nieuwe producten. Kijk welke kleuren in de nieuwe Enchanted Color Gel collectie zitten, shop de nieuwe NXT en Gelpolish zomer kleuren en laat de nagels van jouw klanten fonkelen met de Red Cherry Burst glitterspray! Sija laat je alle nieuwe producten zien aan haar demotafel, Kateryna laat snelle en coole designs zien met Airnails en Jose demonstreert Colored Fun French Nails! 

In onze tropische tuin kun je lekker genieten van een dagje uit, neem een lekker ijsje, eet wat poffertjes of drink een heerlijke verfrissende cocktail. 

Natuurlijk kun je ook met al je vragen bij ons terecht, onze leraren dragen een corsage en zijn er om je te helpen en te adviseren, maar als je ideeën hebt of dingen mist in onze collectie kom dan even naar Pepyn of mij. We hebben jouw input nodig omdat jij dagelijks in de salon werkt en omdat jij als geen ander weet wat je nodig hebt! 

Kortom op zondag 3 juni is het tijd voor een feestje, jij komt toch ook?!

Mey Liang

Bekijk hier de mailing.

Laat hier een bericht achter: