Demo
Specialisatie Techniek
Specialisatie Nail Art
Demo
Opleiding Nagelstyliste
Nagelstyling is een ambacht uitgevoerd op de vierkante centimeter. Gedegen kennis is net als bij ieder vak van het hoogste belang. Gedegen kennis is no nonsens en duidelijk. Duidelijkheid is het motto van de Magnetic Nail Academy! Iedereen die begint met de opleiding nagelstyliste, is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen. De Magnetic Nail Academy biedt een unieke en complete opleiding nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen. Door de opeenvolgende levels en de daarbij horende nagel cursussen, kan je kiezen op welke gebieden je jezelf verder wilt ontwikkelen. 

ALLROUND CURSUS NAGELSTYLING

Je begint met de Allround cursus nagelstyling. In deze opleiding maak je kennis met alle basistechnieken die nodig zijn om kunstnagels te maken met gel of acryl. Je leert de theorie die nodig is wanneer je werkt op de handen van een klant. De meest voorkomende problemen komen aan bod en je bent aan het einde van de opleiding in staat om een salon te beginnen. Het leerproces begint na afloop van de Allround nagel opleiding pas echt, je loopt tegen problemen aan in de praktijk of ervaart een gemis aan technisch inzicht. Natuurlijk kan dat leerproces zelfstandig doorlopen worden maar de Magnetic Nail Academy biedt de mogelijkheid je hierbij te ondersteunen. Voor nagelstylisten die meer willen weten of leren zijn de vervolg levels ontwikkeld.

EXPERT LEVEL

In ieder vervolg level staat een bepaald thema centraal; 
het Expert Level staat voor het specialiseren en perfectioneren van jezelf. Dit kan op het gebied van de basis nagel, tijdens de Gel of Acryl Expert trainingen of met betrekking tot aanvullende diensten zoals, elektrisch vijlen. De beginselen van Nail Art zijn ook een onderdeel van het Expert level. 

ARTIST LEVEL

Het Artist Level staat volledig in het teken van Nail Art en designer nails met zowel Gel als Acryl. Je leert de fijne kneepjes van het nagelvak en ontwikkeld je passie voor nagels in een eigen stijl en totale technische controle. De nieuwste trends en technieken komen in verschillende opleidingen aan bod.

MASTER LEVEL

De werkelijke bekroning van je opleidingen vind je in het Master Level. Hierin leer je de nieuwste ontwikkelingen en de moeilijkste technieken. Deze lessen worden gegeven door de crème de la crème uit ons vak. Iedere opleiding die je als nagelstyliste volgt aan de Magnetic Nail Academy wordt afgesloten met een certificaat. Om de level certificaten te halen moet je de verschillende levels doorlopen in de juiste volgorde. Hiermee ben je verzekerd van exclusiviteit en een hoog kennisniveau. Kortom als Magnetic Master Stylist ben je volledig geschoold en onderscheid je jezelf van je conculega's.
 
Twijfel je of je de cursus wilt volgen of vraag je je af of dit wel echt iets voor je is? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor meer informatie en persoonlijk advies. 
 
We are Magnetic, are you?