Design Traject

Design Traject

Design Traject

Bij de Magnetic Nail Academy in Soesterberg kun je de Design Opleiding, bekend van de Pepyn Borrèl Academy, volgen in acht dagen. In het door jouw samengestelde traject word je opgeleid tot designspecialist. De basistraining van twee dagen staat vast om te kunnen werken op het vereiste niveau. De overige zes dagen zijn geheel naar eigen wens in te delen en natuurlijk kunnen wij je hierin ook adviseren.

Basis Level

In het verplichte basislevel van twee dagen leer je de basistechnieken van Hand Painting met Nail Art Paint en Design met acryl. De focus ligt op product- en materiaalbeheersing. De verschillende technieken die je leert, worden direct vertaald naar draagbare en verkoopbare prints. Er wordt uitgebreid aandacht besteedt aan penseeltechniek, prijsstelling, product- en kleurgebruik. Vaak blijkt tijdens deze twee dagen waar je voorkeur qua techniek naar uitgaat en dit maakt het plannen van de zes vervolgdagen makkelijker.

Keuze maken

Jij staat centraal! Jij bepaalt de technieken waarin je verder getraind wilt worden want jij wordt opgeleid tot designspecialist. Na het basislevel maak je een keuze tussen de verschillende één- à tweedaagse trainingen die allemaal uit een specifieke techniek bestaan, hierin kunnen wij je natuurlijk adviseren op basis van hetgeen jij in de salon wilt gaan aanbieden en wat bij je past.

Design traject Keuze uit totaal 8 dagen
Nail Art Expert (verplicht) 2 dagen
Abstract Painting 2 dagen
Flower Painting 2 dagen
One Stroke 2 dagen
Acryl Abstract 2 dagen
Acrylic Flowers 2 dagen
Gel Artist 1 dag
Mixed Media 1 dag


Wil je meer? Als je volledige beheersing van product, techniek en vaardigheid wil dan kies je aanvullend op de designopleiding voor een specialisatie-traject van vier dagen.

referentie nr.:
Design Traject
Experience Level:
Allround Level / Beginner