Nail Shapes

Expert Level

Het vak van nagelstyling heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld. Niet alleen in verschillende technieken maar ook op het gebied van vormen. Nagelvormen die we veel zien in de nagelsalon zijn: Square, Almond en Oval.

De klant wil continu iets nieuws. Vaak kiezen ze in de salon voor een nieuw design maar ook een andere nagelvorm is een mogelijkheid. In de ‘Nail Shapes’ training komen verschillende nagelvormen aan bod zoals: Stiletto, Pipe, Extreme Pipe, Edge, Facet, Cube en vele anderen zodat je te allen tijden tegemoet kan  komen aan de wensen van je klant. 

In overleg wordt er tijdens de training een keuze gemaakt in de nagelvormen die worden behandeld. Ook maak je een keuze voor het werken met Gel of Acryl. Op basis hiervan wordt de training gegeven. Een belangrijk aspect bij de verschillende nagelvormen is de plaatsing van het sjabloon. Deze is namelijk bij elke vorm anders en van cruciaal belang om de vorm op de juiste wijze tot z’n recht te laten komen. Tenslotte komt ook de volledige opbouw evenals de afwerking van de nagel aan bod.

referentie nr.:
Nail Shapes
Experience Level:
Expert Level