Stiletto Nails

Expert Level

De stiletto vorm blijft populair. Met name onder de nagelstylisten is dit een veel gedragen vorm. Veel salonklanten vinden het prachtig maar denken dat deze vorm niet draagbaar is in het dagelijks leven. Gelukkig kan deze opvallende spits toelopende stiletto nagel zo gemaakt worden dat deze sterk en draagbaar is en dus ook geschikt voor de salonklant.

Tijdens de training leer je de basisbeginselen van de stilettonagels en de wijze waarop je deze in de dagelijkse salonpraktijk kunt toepassen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de juiste plaatsing van het sjabloon, de opbouw van de nagel in een techniek (Gel of Acryl) naar keuze en de afwerking van de nagel. Dit laatst is één van de belangrijkste aspecten van de stilettonagel, de afwerking bepaalt voor een groot gedeelte de strakke lijn die kenmerkend is voor een stilettonagel.

Daarnaast bestaat de training uit tips en tricks en uitgebreide hands-on sessies. Er worden verschillende varianten gemaakt op de stiletto nagel; gezet in één kleur, met kleur fadings, nagelbed verlenging en inlay designs. Aan het einde van de dag worden ook enkele types nail art getoond die bij deze vorm passen.

Overige informatie

Duur: 1 dag
Model: Ja
Benodigdheden:
Acryl of Gel penselen 

Werkmaterialen:

  • bokkenpoot
  • pinching tool
  • vellentang
  • etc.


UV lamp bij de techniek keuze Gel

referentie nr.:
Stiletto Nails
Experience Level:
Expert Level