Seduction By Magnetic

 

In de natuur vind je schoonheid in zijn puurste vorm en uit de natuur is Seduction gecreëerd. Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten helpen de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke en jeugdige staat. Seduction behoudt de vochtbalans en de effecten zijn de hele dag merkbaar.

 

De Nourishing Cuticle Oil hydratheert de natuurlijke nagel en de nagelriem en wordt aangeraden om thuis te gebruiken. Snel absorberend en met een zacht parfum dat je gedurende dag bewust maakt van jouw innerlijke verleidster. 

Seduction Luxurious Scrub exfolieert zacht terwijl de huid beschermd wordt met lichte oliën. Het gebruik van de scrub onthult de natuurlijke en jeugdige gloed en de handen voelen zachter dan dat je je voor kunt stellen.

Rich Cream and Mask omhult de handen met een weelderig vocht herstellend masker, de structuur van de huid verbetert zichtbaar en het effect is verbijsterend. Nadat het masker is ingetrokken kun je het restand gebruiken om de hand en vingers te masseren. De handen zullen er beter uitzien dan ooit te voren en het delicate parfum herinnert je aan de schoonheid van de behandeling. Seduction Hand Lotion is de perfecte Hand Lotion voor in je handtas! De lotion bevat dezelfde voedende ingrediënten als het masker maar in een lichtere formule die snel penetreert. Delicate Hand lotion is makkelijk aan te brengen, laat geen vet laagje achter en is een dagelijkse must! 

 

 

Bereid jezelf voor op de verleiding van Seduction!

https://webshop.magneticnaildesign.com/page-seduction

 

 

 

 

Lees meer

Nail Talk Live | DÉ Talkshow voor nagelstylisten!


Het nieuwe seizoen start volgend jaar Februari 2019!

Iedere woensdagavond 20.00 uur.

Lees meer

Nieuwjaarsborrel!

Begin het nieuwe jaar goed en kom woensdag 9 januari naar de nieuwjaarsborrel van Magnetic in Soesterberg.

Lees meer

Nail Talk – LIVE TALKSHOW
Wil je weten wat er speelt in de nagelbranche? Wil je op de hoogte zijn van de laatste nageltrends en technieken? Wil je handige tips en adviezen over zaken waar je dagelijks in de salon tegen aan loopt?

Lees meer

Magnetic Nail Design B.V. is producent van onder andere Magnetic handverzorging  en kunstnagelproducten. Dit dynamische en relatief jonge Nederlandse cosmeticabedrijf exporteert wereldwijd. De organisatie omvat ook de Magnetic Nail Academy, een opleidingsinstituut voor nagelstylisten.

 

Ben jij op zoek naar de voordelen van een middelgrote en compacte organisatie? Lees dan nu verder voor de job van je toekomst.

Lees meer

Estetika Brussels Expo - Kom onze stand bezoeken!

Lees meer

Nail Support Line

Soms zit je aan je werktafel en weet je het even niet meer…
Soms kom je situaties tegen in je salon die nieuw voor je zijn. Als je behoefte hebt aan advies of even een andere mening wilt…
Bel dan de Nail Support Line!

Lees meer

Laat hier een bericht achter: