Nail Talk – LIVE TALKSHOW
Wil je weten wat er speelt in de nagelbranche? Wil je op de hoogte zijn van de laatste nageltrends en technieken? Wil je handige tips en adviezen over zaken waar je dagelijks in de salon tegen aan loopt?

Lees meer

Nail Support Line

Soms zit je aan je werktafel en weet je het even niet meer…
Soms kom je situaties tegen in je salon die nieuw voor je zijn. Als je behoefte hebt aan advies of even een andere mening wilt…
Bel dan de Nail Support Line!

Lees meer

Magnetic Open Huis Soesterberg - zondag 6 & maandag 7 november 2016

Tijdens de najaarsbeurs in Utrecht was het Magnetic Theater een daverend succes en daarom hebben wij dit Open Huis opnieuw een Magnetic Theater ingericht met een programma waar je echt iets aan hebt! 

Lees meer

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Het is bijna juni, dus de hoogste tijd voor een Magnetic Open Huis! En omdat we zo’n zin hebben in de zomer hebben we dit keer besloten Italië naar Nederland te halen… La Dolce Vita!

Lees meer

Magnetic Nail Design zoekt ter ondersteuning van de afdeling Export een medewerker orderprocessing.

Lees meer

Beautyspot - Live Edition 2016

De beurs staat alweer voor de deur, de najaarsbeurs in Utrecht natuurlijk! Voor ons is iedere beurs spannend, maar dit keer is het wel heel speciaal. In plaats van de vertrouwde Workshop Alley hebben we zowaar een echt Magnetic Theater naast onze stand!

Lees meer

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Jouw adviesmoment
Wil je een goed persoonlijk advies of graag een product gedemonstreerd zien? Dan is 21 t/m 23 mei het moment! Tijdens de vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is het Xpert team van Magnetic weer aanwezig om je te adviseren of producten te demonstreren.

Lees meer

Laat hier een bericht achter: