Beautyspot - Live Edition 2016

De beurs staat alweer voor de deur, de najaarsbeurs in Utrecht natuurlijk! Voor ons is iedere beurs spannend, maar dit keer is het wel heel speciaal. In plaats van de vertrouwde Workshop Alley hebben we zowaar een echt Magnetic Theater naast onze stand!

Lees meer

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Het is bijna juni, dus de hoogste tijd voor een Magnetic Open Huis! En omdat we zo’n zin hebben in de zomer hebben we dit keer besloten Italië naar Nederland te halen… La Dolce Vita!

Lees meer

Beautyspot - Live Edition

De tijden veranderen maar voor jou als nagelstylist blijven veel dingen hetzelfde: je wilt de mooiste nagels maken maar ook je behandelingen sneller uitvoeren, je wilt leuke maar snelle Nail Art maken en zoekt iemand die je daarbij kan helpen. Kom daarom dit voorjaar naar de Beurs in Utrecht en laat je inspireren door de demo’s van het Magnetic Xpert-team, laat je adviseren en doe mee aan de Walk-in Workshops: het wordt een echte Magnetic Nail Party!

Lees meer

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Jouw adviesmoment
Wil je een goed persoonlijk advies of graag een product gedemonstreerd zien? Dan is 21 t/m 23 mei het moment! Tijdens de vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is het Xpert team van Magnetic weer aanwezig om je te adviseren of producten te demonstreren.

Lees meer

Beauty Salon Dimensions 2014
Een nieuw seizoen staat voor de deur en dat seizoen begint ook dit jaar weer op de beurs in Utrecht, waar wij met trots weer veel nieuwe producten, trends en kleuren zullen tonen.

Lees meer

Laat hier een bericht achter: