Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Jouw adviesmoment
Wil je een goed persoonlijk advies of graag een product gedemonstreerd zien? Dan is 21 t/m 23 mei het moment! Tijdens de vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is het Xpert team van Magnetic weer aanwezig om je te adviseren of producten te demonstreren.

De nieuwste producten kun je met een fraaie korting shoppen, zoals de 6 nieuwe zomerkleuren in Gelpolish en NXT Long Lasting Nail Polish. De trendkleuren van 2016, Roze Quartz, Serenity, Limpet shell en Fiesta zijn te verkrijgen One Coat Color Gels. Voor de stempelfanaten hebben we iets leuks! Vanaf nu kun je stempelen met handgetekende Nail Art Designs van Pepyn Borrèl! Sierlijke lijnen, barokke elementen in slechts enkele stappen. Voor een stoerder effect kies je voor de nieuwe Geometric stempelplaat. 

Natuurlijk kun je de hype van 2016 niet missen; Airnails by Magnetic. Binnen vijf minuten heb je tien nagels voorzien van een design! Het is dus snel en met meer dan veertig zelfklevende maskings is er heel veel mogelijk met Airbrush. Het nieuwe Airbrush apparaat is compact, klein, aantrekkelijk geprijsd en ook snoerloos te gebruiken als je er een los battery pack bij aanschaft. Een groot voordeel van het airbrush pistool is dat deze zeer eenvoudig en pas aan het einde van de dag gereinigd kan worden. 

Naast 15% korting op het assortiment ontvang je 10% korting op elektrische apparaten. 

We hopen je weer te mogen begroeten. Tot dan!
Stand 103

Tags: nail art, hardenberg, nagelproducten, Airnails by Magnetic

Laat hier een bericht achter: