Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2015

Het is bijna juni, dus de hoogste tijd voor een Magnetic Open Huis! En omdat we zo’n zin hebben in de zomer hebben we dit keer besloten Italië naar Nederland te halen… La Dolce Vita!

We laten niemand minder dan de  delicatessen pizzabakker komen om de heerlijkste verse pizza’s te maken, vergezeld met een lekker glas Prosecco of een alcoholvrije cocktail. Dus de inwendige mens zal zeker aan zijn trekken komen, maar natuurlijk gaat het tijdens onze Open Huizen om inspiratie! En die inspiratie kan je bij de demonstratietafels of in de workshop vinden! 

Sija demonstreert de nieuwe producten en laat je de nieuwste ideeën en technieken zien. Wil jij eens stempelen met iets anders dan nagellak, ga dan eens kijken welke geweldige dingen Sija heeft bedacht. Natasja heeft ontdekt dat Easy Nail Art nog veel makkelijker wordt als je het Airnails systeem gebruikt, dus ga bij haar kijken want je weet niet wat je mist! Jose laat een belangrijke trend zien: de babyboom nagels gemaakt met gel. Maar ook met acryl en dat is nu nog makkelijker geworden met de vernieuwd Prestige Natural White Powder. Kateryna Gonchar komt speciaal over uit de Ukraine om je te laten zien dat je met Gelpolish nog veel meer kunt dan we al dachten: namelijk super makkelijke en snelle designs maken. Wil je meer dan alleen maar kijken? Kateryna geeft een speciale workshop op maandag 6 juni waarin je de vele verschillende designs leert. Of wil je al lekker aan de slag gaan tijdens het Open Huis? Schrijf je dan in voor de workshop Ombre Gel en Gelpolish designs gegeven door Elly! Prachtige fadings waar jij en je klanten meteen verliefd op worden en die helemaal de trend gaan worden.

Als je vragen hebt of advies wilt hebben dan kun je bij al onze experts in de winkel terecht, maar je kunt ook mij of Pepyn om hulp vragen natuurlijk! 

Dus hebben jullie zin in een echt Italiaans Festa, kom dan naar Magnetic want er is geen beter begin van de zomer!

 

Mey Liang

 

Bekijk hier de Open Huis Mailing.

 

 

Tags: nagelsalon, nagelstudio, nail art, nagelstyliste, nagelproducten, Airnails by Magnetic

Laat hier een bericht achter: