Een nieuw seizoen staat voor de deur en dat seizoen begint ook dit jaar weer op de beurs in Utrecht, waar wij met trots weer veel nieuwe producten, trends en kleuren zullen tonen.
 
Ik hoor het steeds vaker: iedereen heeft genoeg van de crisis, het heeft nu lang genoeg geduurd. We willen allemaal weer leuke dingen kunnen doen. Nail Art bijvoorbeeld! Het was even weg, maar op de sociale media zien we steeds vaker nieuwe ideeën en designs opduiken. En daar spelen wij natuurlijk snel op in met niet alleen producten, maar ook dit seizoen bieden we weer nieuwe designs die jullie op ideeën zullen brengen.
 
Nail Art is er in vele variaties, van eenvoudig en snel tot gecompliceerd en tijdrovend, maar uiteindelijk moet Nail Art geld opbrengen. En omdat de klant tegenwoordig de tijd niet meer heeft of neemt om lang voor een kunstwerkje op de vierkante centimeter te gaan zitten, en bovendien niet iedereen die superfraaie schilderingen wil en kan maken, hebben we weer een aantal eenvoudig aan te brengen handigheidjes ingekocht die het leven van de Nail Artist eenvoudig maakt. We willen toch allemaal geld verdienen!
 
Nieuw is de Sugar Look Powder: strooi wat van deze poeder op een kleurgel en de poeder neemt de kleur van de gel aan en geeft een leuk “suikereffect”. De Sugar Look Powder is er in een fijne en nu in een grove versie, voor nog meer effect! Ook nieuw is de Glitter Spray, een handige spray geschikt voor vele soorten nail art glitters. Spray de glitters over een nagellak, een Gelpolish of een kleur gel en je krijgt een geweldig en fraai effect! Wil je het “live” zien? Kijk dan naar mijn nagels, ik sta bij de ingang.
 
Nail Art is weer helemaal in! Maar kun je het nog of heb je nog wel ideeën genoeg? Pepyn Borrèl en Aukje Veltman hebben samen met onze leraren weer een aantal leuke nieuwe cursussen ontwikkeld. Dus als je er even uit wil, ideeën wil opdoen, kom dan naar Utrecht en laat je door Aukje voorlichten over al die nieuwe cursussen. Je kunt dan tegelijkertijd al die handigheidjes kopen die Nail Art zo eenvoudig maken. Laat je op de beurs dus verrassen door de creatieve ideeën van Sija Versluis en Natasha Hoveling of kom naar de Workshop Alley waar we al dat leuks ook uitgebreid demonstreren en waar je zelf hands-on met al dat nieuws aan de slag kunt!
 
Wij zijn er weer klaar voor! Tot op de beurs
Mey Liang

Laat hier een bericht achter: