Master Level | Nagelstyling
Gel Master Acryl Master Hand Painting Master

Het Master Level is het hoogst haalbare binnen de Magnetic Nail Academy. Deze modules zijn met zorg ontwikkeld door professionals in het nagelvak. Door het volgen van het totale Master Level heb je als einddoel totale technische beheersing en ontwikkel je de vaardigheid om betoverende ontwerpen te maken en hierin je eigen herkenbare stijl te ontdekken. 

In het Master Level spreken wij niet meer van reguliere Nail Art die algemeen wordt toegepast in de salon. Wij spreken in dit level van Accentnagels: nagels die meer tijd en energie kosten, maar met een prachtig en zeer exclusief resultaat. Deze nagels worden in een set gecombineerd met aanvullende en eenvoudigere elementen om tot een draagbaar geheel te komen. Door deze moeilijke technieken leer je het product beheersen en zal je sneller aanvullende elementen kunnen aanbrengen.

Het maken van een harmonische compositie op zowel lange als korte nagels wordt uitgebreid besproken, hierbij wordt ingegaan op kleurgebruik, verdeling van elementen en het creëren van volume, diepte en samenhang.

Tenslotte wordt uitgelegd hoe je een mode- trend kan vertalen naar nagels.